

Piekarnik Franke myMenu finalistą konkursu Dobry Wzór 2015
Piekarnik Franke myMenu CS my912 M XS DCT 60+ został pozytywnie oceniony podczas Obrad Ekspertów i tym samym zakwalifikował się do finału konkursu Dobry Wzór 2015. Dobry Wzór to niezwykle ceniona nagroda za wzornictwo. Ze względu na bardzo wysoki poziom merytoryczny, konkurs cieszy się ogromnym zainteresowaniem producentów, przedsiębiorców, projektantów, dziennikarzy, a także konsumentów. Do tegorocznej edycji zgłoszono aż 166 produktów i usług.
Zakwalifikowanie się do finału konkursu Dobry Wzór to wielkie wyróżnienie dla producenta oraz potwierdzenie, że piekarnik Franke myMenu stanowi perfekcyjne połączenie wybitnej jakości wzorniczej, ergonomii oraz innowacji. Kluczowe jest tu zastosowanie zaawansowanej technologii, która pozwala na zdalne sterowanie piekarnikiem za pomocą tableta lub smartfona poprzez Wifi. A wszystko to dzięki bezpłatnej aplikacji myMenu, która zawiera bogatą listę przepisów na każdą okazję. Ponadto, urządzenie wyposażone jest w autorskie programy Franke: Kompletne Menu, Menu Pizza Plus oraz Wellness.
Piekarnik zostanie zaprezentowany podczas prestiżowej wystawy „Dobry Wzór 2015”, która odbędzie się w siedzibie Instytutu Wzornictwa Przemysłowego w dniach 22 października - 29 listopada 2015.
źródło: franke/informacjebranzowe.pl
Najnowsze aktualności
Walter Herz i Syrena Invest finalizują kolejną transakcję w Warszawie
2025.12.11Pavel Kveten nowym CEO Girteka Logistics
2025.12.11CEVA Logistics o roli logistyki humanitarnej w organizacji akcji pomocowych
2025.12.11Pierwszy etap XYZ Place gotowy do użytku
2025.12.11Firmy transportowe i logistyczne z największą świadomością ESG, handlowe i usługowe najmniej
2025.12.09Prawie co druga polska firma nie jest gotowa na AI
2025.12.09Kicia Kocia w G City Reduta – świąteczny weekend pełen rodzinnej magii
2025.12.09Świąteczny grudzień w Galerii Dominikańskiej – gry, warsztaty i magia rodzinnych atrakcji
2025.12.09Świąteczna Kraina Elfów w CH Focus – bezpłatna zabawa dla młodszych i starszych dzieci
2025.12.09





