

Piekarnik Franke myMenu zwycięzcą w konkursie TOP DESIGN award 2015
Przemyślane wzornictwo urządzeń kuchennych oraz innowacje technologiczne zastosowane przez Franke sprawiają, że kuchnia staje się miejscem wyjątkowym, w którym z przyjemnością będziemy przygotowywać posiłki i przyjmować gości. Systemy kuchenne Franke zostały dopracowane w najmniejszym szczególe, są funkcjonalne i spójne stylistycznie. Dzięki temu każdego roku zdobywają nagrody i wyróżnienia w najbardziej prestiżowych konkursach wzorniczych.
Kolejną już nagrodę otrzymał właśnie piekarnik myMenu. Tym razem został laureatem konkursu TOP DESIGN award 2015. Jury doceniło doskonałą estetykę urządzenia, wyjątkowy design oraz nowoczesne technologie, takie jak DCT (Dynamic Cooking Technology), możliwość pieczenia na 4 poziomach jednocześnie oraz możliwość zdalnego sterowania za pośrednictwem tabletu lub smartfonu. Celem TOP DESIGN award jest promocja wyjątkowego wzornictwa, na najwyższym, światowym poziomie.
Jury konkursu złożone z najlepszych specjalistów w dziedzinie designu, wybrało 21 produktów, które wzięły udział w finałowym etapie, podczas wystawy, w ramach arena DESIGN 2015 w Poznaniu. Laureatów poznaliśmy 17 lutego 2015 podczas uroczystej gali. Piekarnik Franke myMenu otrzymał tytuł TOP DESIGN award 2015 w kategorii Kuchnie.
źródło: franke/informacjebranzowe.pl
Najnowsze aktualności
Check-in na łące B&B HOTELS Polska kontynuuje działania na rzecz pszczół
2025.06.05Scallier z kolejnym parkiem handlowym w Rumunii
2025.06.05City Point Okęcie wyznacza nowe standardy zrównoważonej logistyki miejskiej
2025.06.05Fenomenalne projekty – i kropka! Meble Koots i Bizzarto z Red Dot Award 2025
2025.06.04Rozwój zakładu Wavin – nowe linie produkcyjne i miejsca pracy w Buku
2025.06.04Konsumenci wierzą w AI: sztuczna inteligencja odmieni obsługę klienta w ciągu najbliższych lat
2025.06.04MLP Group rusza z budową nowego obiektu dla Sarantis Polska
2025.06.04„Delight – Mańkowski x Lena Lighting” Niezwykła wystawa w Galerii Miejskiej w Środzie Wielkopolskiej
2025.06.03Cyfrowy obieg dokumentów w relacjach z pracodawcą – e-podpis ułatwia zadania HR
2025.06.03